Consument

  • Is mijn huis geschikt voor een Elga Ace hybride warmtepomp?
  • Waar kan ik de Elga Ace aanschaffen?
  • Hoeveel bespaar ik met de Elga Ace warmtepomp op mijn energierekening?
  • Kan ik met de Elga Ace koelen?

De Elga Ace kan worden toegepast in elke woning. Of deze nu is voorzien van vloerverwarming, radiotoren of een combinatie van beide. De Elga Ace werkt samen met elke cv-ketel en is zeer compact (kleiner dan de cv-ketel). De te behalen besparing zal wel hoger zijn bij een geïsoleerde woning. Wil je een persoonlijke besparingsberekening of een persoonlijk advies? Vul dan ook onze besparingstool in en je krijgt ook meteen de installateurs bij jou in de buurt.

Remeha heeft een netwerk van hybrid hero installateurs. Dit zijn door Remeha erkende hybride warmtepompinstallateurs. Zodat je zeker weet dat je voorzien wordt van een goed advies en vakkundig geïnstalleerde hybride warmtepomp.
Vul de besparingstool in, hier kom je meteen in contact komen met een installateur/verkooppunt bij jou in de buurt. Of ga naar remeha.nl/locator

Wil je zien wat de besparingen voor je woning zijn, maak dan gebruik van de Remeha online bespaartool. Hiermee bereken je snel wat je besparingen kunnen zijn en wat de gemiddelde terugverdientijd is. Je kunt diverse variabelen invullen en aanpassen voor jouw besparingsadvies.

Het is mogelijk om met de Elga Ace te koelen. Wel is het van belang dat het afgiftesysteem geschikt is om te kunnen koelen. Als je bijvoorbeeld radiatoren hebt dan raden wij af om met de Elga Ace te gaan koelen. Het meest geschikte afgiftesysteem is vloerverwarming. Heb je twijfels of jouw woning geschikt is voor koelen? Neem dan contact op met jouw installateur. Hij kan u hierover verder adviseren. Ga naar remeha.nl/locator.